Hoek - IJsselmeervogels 0-2

Datum:13 juni 2015
 
Scheidsrechter:F.R. de Winter
Toeschouwers:1600
Doelpunten:5. Thomas Verheijdt 0-1
71. Hanne Hagary 0-2
Het lijkt structureel bij Hoek, want opnieuw kwam het al snel op achterstand. Thomas Verheijdt opende na vijf minuten de score voor IJsselmeervogels met een droge knal van een meter of twaalf. De Spakenburgers kregen kansen om de score op te voeren, maar aan de andere kant was Hoek ook dichtbij een doelpunt. Kyle Doesburg schoof de bal van dichtbij uit een moeilijke hoek in het zijnet. Een kopbal van dezelfde Doesburg schampte het houtwerk. Toch had IJsselmeervogels het meeste balbezit en het gros van de kansen. Maikel de Harder, Thomas Verheijdt en Achmed Ahahaoui hadden het vizier echter niet goed gericht. Bijna werden ze geholpen door Hoek-verdediger Mateusz Kuzmicki die de bal bijna in eigen doel kopte.
In de tweede helft kregen beide teams kansen op een doelpunt, maar het was invaller Hanne Hagary die op driekwart van de wedstrijd de wedstrijd in het slot gooide. Hagary promoveerde een voorzet van Pascal Bosschaart tot een doelpunt.
Bij Hoek gingen de koppies hangen en IJsselmeervogels speelde de wedstrijd professioneel uit, waardoor de beker een prooi werd voor de Spakenburgse grootmacht. Gehuld in de traditionele rode badjas nam aanvoerder Pascal Bosschaart de beker in ontvangst.
HOEK IJSSELMEERVOGELS
Mitchell Braafhart
Lionel Fitsch
Reguillo Vandepitte
Mateusz Kuzmicki
Thomas van Renterghem (81. Mathieu Voet)
Birgen Martens
Gert Jan van Leiden
Jelle de Schrijver (81. Ibrahim Eryürük)
Nick de Groote (46. Sam de Munter)
Kyle Doesburg
Guillaume Clinckemaillie
Patrick Zonneveld
Mike van de Laar
Pascal Bosschaart
Jeffrey Buitenhuis
Janic Makizodila
Maikel de Harder
Bennie van Noord
Ismail Çelen
Bryan Burgerhout (57. Hanne Hagary)
Thomas Verheijdt
Achmed Ahahaoui (90. Emre Pinar)