Seizoen 2017-2018

7 januari 2018

BENALMADENA PUEBLO - Verschil op papier moet altijd nog maar blijken, maar Rijnsburgse Boys zette Capelle duidelijk op zijn plaats, in een spelletje van baas boven baas. Capelle voetbalde in fases aardig mee, maar de 5-1 uitslag in het voordeel van de Rijnsburgers liet aan duidelijkheid niets te wensen over.

4439
7 januari 2018

BENALMADENA PUEBLO - Smitshoek had een open plek voor een oefenwedstrijd in het trainingskamp aan de Costa del Sol. De Barendrechters kregen een uitnodiging van Spakenburg om te fungeren als sparringpartner voor de koploper van de Derde divisie. Smitshoek zette zijn beste beentje voor.

3866
6 januari 2018

BENALMADENA PUEBLO - SDC Putten heeft zijn oefenwedstrijd in het wintertrainingskamp aan de Spaanse Costa del Sol tot een goed einde gebracht. In een sterke gespeelde tweede helft kreeg zondaghoofdklasser Silvolde een lesje in hoe kansen te creëren en die ook af te maken. Op de 3-0 uitslag viel weinig af te dingen.

4774
6 januari 2018

BENALMADENA PUEBLO - DFS timmert momenteel in eigen land aan de weg met een vierde plek in de hoofdklasse B. In de aanloop naar de tweede helft van het seizoen is de club uit Opheusden voor de tweede achtereenvolgende keer neergestreken in Zuid Spanje. Dit keer ging de traditionele oefenwedstrijd tegen NWC en de zondagtweedeklasser uit Asten (Noord-Brabant) hield het doodleuk op 1-1.

3012
5 januari 2018

BENALMADENA PUEBLO - Jaren achtereen boekte Quick Boys tijdens de winterstop een trainingskamp op Tenerife op basis van alles zelf organiseren. Dit seizoen zijn de Katwijkers voor het eerst neergestreken aan de Zuid-Spaanse Costa del Sol en hebben ze ook voor het eerst alles wat er voor zo'n trip komt kijken uit handen gegeven aan Trainingskampen.nl, een specialist op dit gebied.

4629
5 januari 2018

MONDA - Vooropgesteld, zonder navigatie zal de accommodatie waar GVVV gaat trainen onvindbaar blijven. Zo er maar even naar toe rijden, is er niet bij met het in de bergen bij het dorpje Monda verscholen voetbalveld. En zelfs op de hobbelweg ernaar toe, blijft de vraag lang hangen of hier sowieso wel een vlak stukje land te bekennen zal zijn.

6806
3 januari 2018

Op verzoek van de belastingdienst heeft de rechtbank (in Zutphen) Achilles ’29 failliet verklaard. Zo meldt Omroep Gelderland. De Groesbekers spelen nog met de gedachte beroep aan te tekenen tegen de rechterlijke beslissing.

5081
2 januari 2018

Achilles '29 overweegt faillissement en doorstart. Zo kopt de Gelderlander boven een artikel waarin de krant melding maakt dat de tweededivisieclub overweegt het faillissement aan te vragen.

5440
30 december 2017

In een soapserie lopen verschillende verhaallijnen door elkaar en er lijkt nooit een einde te komen aan alle verwikkelingen. En om de spanning voor de kijker erin te houden eindigt iedere aflevering in een cliffhanger, met als boodschap kijken naar de volgende episode.

6812
29 december 2017

Kozakken Boys heeft voor volgend seizoen Jasper de Muijnck als hoofdtrainer aangetrokken. Hij volgt in Werkendam Danny Buijs op, die aangegeven heeft een job in het betaald voetbal te ambiëren. De Muijnck is op dit moment actief als hoofdtrainer bij FC Boshuizen, een zondag eersteklasser uit Leiden.

3845
29 december 2017

Quick Boys heeft Gert Aandewiel per direct aangesteld als hoofdtrainer van het eerste elftal. De 48-jarige Aandewiel heeft een contract getekend dat hem voor anderhalf verbindt aan de derdedivisionist. Hij volgt op Nieuw Zuid Jan Zoutman op, die twee weken geleden werd ontslagen.

3948
27 december 2017

Trainingskampen.nl organiseert al weer voor de negende keer het toernooi om de Algarve Cup. Op het programma staan twee op zichzelf staande speeldagen, met elk vier deelnemers. De speeldata zijn zaterdag 6 en 13 januari. Plaats van handeling het stadion van Ferreiras, Algarve.

5588
27 december 2017

Een groot aantal prof- en amateurclubs overwintert weer in Spanje. Trainingskampen.nl organiseert voor veel clubs het trainingskamp in Spanje of Portugal. Barcelona, Valencia, de Costa del Sol, de Algarve, het zijn populaire bestemmingen op het Iberisch schiereiland. En voor wie 20 graden nog niet genoeg is, zijn er ook nog de Canarische eilanden.

4447
22 december 2017

NOORDWIJKERHOUT - Voor complimenten alleen koop je niets. Onvermijdelijk zal zich het gevoel van met lege handen staan nog wel opdringen bij Jack Honsbeek en zijn dappere paarsgele strijders als zij aan de kerstdis zitten. Maar hopelijk voert het sterke besef van trots dat Honsbeek een halfuurtje na de wedstrijd uitstraalde dan opnieuw de boventoon.

2189
21 december 2017

VVSB is er niet in geslaagd te stunten tegen eredivisionist Roda JC, al waren de Noordwijkerhouters er heel dicht bij. De fullprofs verlieten een vol gepakt sportpark De Boekhorst als winnaar, maar vraag niet hoe. Door het oog van de naald, met knikkende knieƫn, langs het randje van de afgrond. Het was allemaal van toepassing op de Limburgers.

1996
20 december 2017

Swift heeft iets met bekerhouders en dan het gaat voornamelijk om uitschakelen. De nationale bekerhouder Vitesse ging in de KNVB-beker ten onder na verlengen en strafschoppen nemen in Amsterdam-Zuid en ook Purmersteijn, bekerhouder van district West I, moest buigen. Geen strafschoppen dit keer. Swift klopte de zondaghoofdklasser met 4-1.

3321
20 december 2017

De KNVB heeft derdedivisionist Magreb '90 definitief drie punten in mindering gegeven, omdat de club geen gecertificeerde jeugdopleiding heeft en het niet drie contractspelers heeft geregistreerd.

4028
19 december 2017

Het is SDC Putten en Hoek niet gelukt om te overwinteren in het districtsbekertoernooi. In Oost sneuvelde SDC Putten bij Sparta Nijkerk met 1-0. De Nijkerkers namen daarmee revanche voor dezelfde ontmoeting in de competitie, afgelopen zaterdag (2-3 voor SDC Putten).

3705
19 december 2017

GVVV heeft niet kunnen stunten in de derde ronde om de KNVB-beker. Een klein uur konden de Veenendalers de eerstedivisionist bijbenen en zelfs af en toe een speldenprikje uitdelen. Maar toen Nigel Robertha scoorde voor de Friezen verdween het sap uit de benen en kon Cambuur uitlopen naar een 3-0 overwinning.

1917
19 december 2017

De competitie gaat even op de pauzestand. Tijd voor een terugblik op de eerste helft van het seizoen. Tendensen, opvallende ontwikkelingen, signalen? Voetbal op Zaterdag houdt statistieken bij, maar de geïnteresseerde voetbalvolger kan uiteraard ook zelf conclusies trekken, kijk naar de ranglijsten en cijfers en oordeel zelf.

3597