Seizoen 2018-2019 Districtsbeker

23 april 2019

Ter Leede heeft zich dinsdagavond geplaatst voor de halve finale van het bekertoernooi van het district West II. De Sassenheimers sneden in de kwartfinale competitiegenoot SC Feyenoord de pas af met een afgetekende 3-0 overwinning.

2082
17 april 2019

FC 's Gravenzande en Jodan Boys hebben dinsdagavond in het bekertoernooi van het district West II de halve finale bereikt en daarmee voor volgend seizoen een ticket voor deelname aan de KNVB-beker bemachtigd.

2048
10 april 2019

SC Feyenoord heeft zich geplaatst bij de laatste acht in het bekertoernooi van het district West II. De Rotterdammers ondervonden alleen voor rust nog weerstand van eersteklasser Poortugaal. De 4-1 einduitslag gaf het krachtverschil duidelijk weer.

2811
3 april 2019

Voor het eerst in de zeventig jaar clubhistorie gaat DUNO Doorwerth deelnemen aan de KNVB-beker. De Gelderlanders gaan die primeur beleven dankzij het bereiken van de halve finale in het bekertoernooi van het district Oost. Soepeltjes ging het allesbehalve, want zondag tweedeklasser Barbaros was op het eigen veld in Hengelo een taaie tegenstander.

2935
3 april 2019

Op één na alle kwartfinalisten in het bekertoernooi van het district West II zijn bekend. Woensdagavond voegde FC Rijnvogels zich bij de laatste acht door zondag tweedeklasser Wippolder zonder al te veel problemen opzij te schuiven. Het werd een sprekende 2-6 uitslag in het voordeel van de Katwijkers.

1624
2 april 2019

In navolging van de hoofdmacht van Ter Leede heeft ook het tweede elftal de kwartfinale bereikt van het bekertoernooi van het district West II. De ploeg van Martijn Lagendijk stuntte tegen Zwaluwen. In een doelpuntrijk duel troefden de Sassenheimers, die uitkomen in de reserve hoofdklasse, het standaardteam van de Vlaardingse hoofdklasser af met 5-3.

3374
2 april 2019

Sparta Nijkerk is halve finalist in het bekertoernooi van het district Oost en mag zich daardoor inschrijven voor het 'grote' KNVB-bekertoernooi. Het duel met competitiegenoot AZSV was mogelijk met zorg benaderd, maar in de praktijk werd het een klus tussendoor. De Nijkerkers verlieten Aalten met een afgetekende 0-4 overwinning op zak.

2036
2 april 2019

Achilles Veen heeft zich in het bekertoernooi van het district Zuid 1 geschaard bij de laatste vier en daarmee een ticket bemachtigd voor deelname aan de KNVB-beker komend seizoen. De ploeg van Johan van Bijsterveld klopte in de kwartfinale zondag hoofdklasser Unitas met 2-0. Na de pauze maakten Niek Wilborts en clubtopscorer Sen Aerts het verschil.

1171
30 maart 2019

Flevo Boys heeft zich ten koste van zondaghoofdklasser Hoogeveen geplaatst voor de halve finale in het districtsbekertoernooi van Noord. Tegelijkertijd hebben de polderbewoners zich verzekerd van een plek in het KNVB-bekertoernooi van komend seizoen.

1106
6 maart 2019

De laatste kwartfinalist in het bekertoernooi van het district Oost is bekend. Hoofdklasser DUNO D. eiste zijn plek op door met 7-0 te winnen van ESA. Ooit speelden de Arnhemmers tussen 1984 en 1998 vier seizoenen op het hoogste niveau (toen eerste klasse), heden ten dage is Excelsior Sportief Arnhem terug te vinden in de derde klasse.

3930
5 maart 2019

ACV is in de achtste finale van het bekertoernooi van het district Noord gestrand op BCV en dat was een regelrechte blamage, want de Burgummers komen in de competitie twee klassen lager uit dan de Assenaren. Na negentig minuten stond er 1-1 op het scorebord. De Friezen gingen als morele winnaar de strafschoppenserie in en kwamen er als glorieuze winnaar uit te voorschijn: 4-1.

3491
5 maart 2019

Sparta Nijkerk en Berkum hebben zich dinsdagavond geplaatst voor de kwartfinale van het bekertoernooi van het district Oost. De Spartanen kregen het niet cadeau van hoofdklasser DFS. De ploeg uit Opheusden kwam in de tweede helft langszij via een door Remy Raterink benutte penalty, maar Frank Heus maakte met zijn tweede doelpunt van de avond ook de doorslaggevende 2-1 voor de Nijkerkers.

2544
2 maart 2019

Hoofdklasser Jodan Boys heeft zonder problemen de volgende ronde in West II gehaald. Tegen Schipluiden stopte de doelpuntenproductie pas na een half dozijn, de derdeklasser kon daar niets tegenover zetten. Ook Zwaluwen is doorgedrongen tot de laatste zestien.

2205
2 maart 2019

Flevo Boys heeft zich met de nodige moeite geplaatst voor de kwartfinale in Noord. Nadat de polderbewoners in de eerste helft op voorsprong kwam, moest het in het tweede bedrijf een tegendoelpunt slikken van competitiegenoot Buitenpost. Na negentig minuten stond er nog steeds 1-1 op het bord, waarna strafschoppen de beslissing moesten brengen.

1975
28 februari 2019

De bekercampagne in het district West II verloopt voor Ter Leede tot nu toe op rolletjes. In de eerste ronde waren de Sassenheimers vrijgeloot, maar wat resultaten betreft daarna mag de ploeg van Henk Wisman absoluut niet klagen. In de tweede ronde schoof Ter Leede zondag tweedeklasser Oliveo met 5-0 aan de kant.

2675
27 februari 2019

Nootdorp heeft zich woensdagavond geplaatst bij de laatste zestien in het bekertoernooi van district West II. De ploeg van Dick Boereboom was met 1-3 te sterk voor zondag derdeklasser HMSH uit Den Haag. De kans is reëel aanwezig dat de Nootdorpers in de volgende ronde een collega-hoofdklasser treffen. Eerder plaatsten zich al voor de achtste finale de hoofdklassers SC Feyenoord, Capelle, FC 's-Gravenzande en FC Rijnvogels.

3265
26 februari 2019

Achilles Veen heeft zich in het bekertoernooi van het district Zuid I geplaatst voor de kwartfinale. Zondag derdeklasser Gilze was geen serieuze tegenstander voor de hoofdklasser die in de competitie aan een opmars bezig is. De aanstelling van Johan van Bijsterveld, als opvolger van de ontslagen Giovanni Franken, werkt tot nu toe positief.

5904
23 februari 2019

ACV heeft zich geplaatst voor de achtste finale in Noord. Het kende weinig problemen tegen d'Olde Veste '54. Na een 0-2 ruststand kwam de eersteklasser nog even terug in de wedstrijd, maar dat duurde slechts één minuut. Toen liet ACV de tegenstander zijn hielen zien en liep het uit naar 1-5. Urk kon de verwachtingen tegen HZVV niet waarmaken.

3837
23 februari 2019

Het is SVZW niet gelukt om zich te plaatsen voor de achtste finale van het districtsbekertoernooi in Oost. De hoofdklasser leidde tot in de negentigste minuut, maar zag Bennekom in de blessuretijd twee keer scoren.

1785
20 februari 2019

De drie hoofdklassers die woensdagavond in actie kwamen in het bekertoernooi maakten geen fout en hebben zich geplaatst bij de laatste zestien van hun district. Buitenpost won in Noord met ruime cijfers van collega zondaghoofdklasser Achilles 1894. Bij rust was er nog evenwicht (1-1), na negentig minuten stond er een 4-1 eindstand op het scorebord.

3403