Seizoen 2018-2019 Districtsbeker

8 juni 2019

Huizen heeft in district West I de bekerfinale gewonnen door eenvoudig met 5-0 te winnen van Fortuna Wormerveer. Sliedrecht had veel meer moeite om in Zuid I de beker te pakken. De ploeg van trainer Dennis van der Steen had strafschoppen nodig om RKSV Heeze te verslaan, nadat de reguliere negentig minuten in 2-2 was geƫindigd en de verlenging geen doelpunten had opgeleverd. Flevo Boys maakte er tegen tweedeklasser VEV '67 een galavoorstelling van.

3184
7 juni 2019

DUNO D. heeft het bekertoernooi van het district Oost gewonnen. In de finale versloegen de Doorwerthers met 0-2 Rohda Raalte. De zondag eersteklasser weerde zich manhaftig, maar de hoofdklasser sprong effectiever met de kansen om. Voor de eerste keer in de clubgeschiedenis wist DUNO D. de districtsbeker te bemachtigen en het was niet het eerste novum dit seizoen voor de Gelderlanders. DUNO D.

3033
31 mei 2019

RIJSWIJK - Verliezend finalist is misschien wel het slechtst denkbare resultaat in de teamsport, zeker op het moment zelf. FC 's-Gravenzande overkwam het 10 mei 2018 door een 2-0 nederlaag tegen Sportlust '46 in de bekereindstrijd van West II.

3421
30 mei 2019

Vorig seizoen ging de beker nog aan de neus van FC 's-Gravenzande voorbij, toen Sportlust '46 in de finale met 2-0 te sterk bleek. Dit seizoen liet de ploeg zich tegen Ter Leede helemaal gelden en speelde de kampioen van de Hoofdklasse A met 4-0 van de mat. Het is voor het eerst in de historie van FC 's-Gravenzande dat de club uit het Westland de districtsbeker wint.

3229
8 mei 2019

Waar het in de competitie voor geen meter loopt voor DUNO D. - de laatste vier duels leverden even zovele nederlagen op - mogen de Doorwerthers zich wel gaan opmaken voor de finale van het bekertoernooi van het district Oost. DUNO was in de halve finale een maatje te groot (3-1) voor Sparta Nijkerk, de huidige nummer twee en titelkandidaat in de hoofdklasse B. Het bereiken van de halve finale (en daarmee ook een plek in de kwalificatieronde van de KNVB-beker komend seizoen) was al een primeur voor DUNO, een finaleplaats is het volgende hoofdstuk in een voetbaljongensboek.

4651
7 mei 2019

Achilles Veen is er dinsdag niet in geslaagd de finale te bereiken van het bekertoernooi van het district Zuid I. De ploeg van interim-trainer Johan van Bijsterveld kwam na een half uur spelen nog wel op voorsprong, maar binnen de kortste keren maakte RKSV Heeze gelijk.

2012
7 mei 2019

Ter Leede en FC 's-Gravenzande gaan onderling uitmaken wie de beker van West II, editie 2019, in de prijzenkast mag zetten. Ter Leede plaatste zich voor de finale door collega-hoofdklasser Jodan Boys met 2-1 de baas te blijven. FC 's-Gravenzande klopte eersteklasser ARC met 4-2.

2166
7 mei 2019

Flevo Boys, bekerhouder in het district Noord, heeft opnieuw de finale bereikt. Eenvoudig ging het niet, want eersteklasser Drachtster Boys bood taai tegenstand. Bij rust koesterden de Friezen een 1-0 voorsprong, maar zagen die na de pauze al snel verdwijnen.

1941
23 april 2019

Ter Leede heeft zich dinsdagavond geplaatst voor de halve finale van het bekertoernooi van het district West II. De Sassenheimers sneden in de kwartfinale competitiegenoot SC Feyenoord de pas af met een afgetekende 3-0 overwinning.

4462
17 april 2019

FC 's Gravenzande en Jodan Boys hebben dinsdagavond in het bekertoernooi van het district West II de halve finale bereikt en daarmee voor volgend seizoen een ticket voor deelname aan de KNVB-beker bemachtigd.

3935
10 april 2019

SC Feyenoord heeft zich geplaatst bij de laatste acht in het bekertoernooi van het district West II. De Rotterdammers ondervonden alleen voor rust nog weerstand van eersteklasser Poortugaal. De 4-1 einduitslag gaf het krachtverschil duidelijk weer.

4963
3 april 2019

Voor het eerst in de zeventig jaar clubhistorie gaat DUNO Doorwerth deelnemen aan de KNVB-beker. De Gelderlanders gaan die primeur beleven dankzij het bereiken van de halve finale in het bekertoernooi van het district Oost. Soepeltjes ging het allesbehalve, want zondag tweedeklasser Barbaros was op het eigen veld in Hengelo een taaie tegenstander.

4271
3 april 2019

Op één na alle kwartfinalisten in het bekertoernooi van het district West II zijn bekend. Woensdagavond voegde FC Rijnvogels zich bij de laatste acht door zondag tweedeklasser Wippolder zonder al te veel problemen opzij te schuiven. Het werd een sprekende 2-6 uitslag in het voordeel van de Katwijkers.

3457
2 april 2019

In navolging van de hoofdmacht van Ter Leede heeft ook het tweede elftal de kwartfinale bereikt van het bekertoernooi van het district West II. De ploeg van Martijn Lagendijk stuntte tegen Zwaluwen. In een doelpuntrijk duel troefden de Sassenheimers, die uitkomen in de reserve hoofdklasse, het standaardteam van de Vlaardingse hoofdklasser af met 5-3.

5128
2 april 2019

Sparta Nijkerk is halve finalist in het bekertoernooi van het district Oost en mag zich daardoor inschrijven voor het 'grote' KNVB-bekertoernooi. Het duel met competitiegenoot AZSV was mogelijk met zorg benaderd, maar in de praktijk werd het een klus tussendoor. De Nijkerkers verlieten Aalten met een afgetekende 0-4 overwinning op zak.

3786
2 april 2019

Achilles Veen heeft zich in het bekertoernooi van het district Zuid 1 geschaard bij de laatste vier en daarmee een ticket bemachtigd voor deelname aan de KNVB-beker komend seizoen. De ploeg van Johan van Bijsterveld klopte in de kwartfinale zondag hoofdklasser Unitas met 2-0. Na de pauze maakten Niek Wilborts en clubtopscorer Sen Aerts het verschil.

3018
30 maart 2019

Flevo Boys heeft zich ten koste van zondaghoofdklasser Hoogeveen geplaatst voor de halve finale in het districtsbekertoernooi van Noord. Tegelijkertijd hebben de polderbewoners zich verzekerd van een plek in het KNVB-bekertoernooi van komend seizoen.

2770
6 maart 2019

De laatste kwartfinalist in het bekertoernooi van het district Oost is bekend. Hoofdklasser DUNO D. eiste zijn plek op door met 7-0 te winnen van ESA. Ooit speelden de Arnhemmers tussen 1984 en 1998 vier seizoenen op het hoogste niveau (toen eerste klasse), heden ten dage is Excelsior Sportief Arnhem terug te vinden in de derde klasse.

6364
5 maart 2019

ACV is in de achtste finale van het bekertoernooi van het district Noord gestrand op BCV en dat was een regelrechte blamage, want de Burgummers komen in de competitie twee klassen lager uit dan de Assenaren. Na negentig minuten stond er 1-1 op het scorebord. De Friezen gingen als morele winnaar de strafschoppenserie in en kwamen er als glorieuze winnaar uit te voorschijn: 4-1.

5758
5 maart 2019

Sparta Nijkerk en Berkum hebben zich dinsdagavond geplaatst voor de kwartfinale van het bekertoernooi van het district Oost. De Spartanen kregen het niet cadeau van hoofdklasser DFS. De ploeg uit Opheusden kwam in de tweede helft langszij via een door Remy Raterink benutte penalty, maar Frank Heus maakte met zijn tweede doelpunt van de avond ook de doorslaggevende 2-1 voor de Nijkerkers.

4822