Seizoen 2018-2019 Districtsbeker

4 maart 2020

DUNO D. is woensdagavond doorgedrongen tot de kwartfinale van het bekertoernooi van het district Oost. Toernooivoetbal ligt de Doorwerthers kennelijk wel, want vorig seizoen maakte de toen kersverse hoofdklasser naam door de beker van Oost te winnen.

2423
4 maart 2020

Flevo Boys heeft zich woensdagavond moeiteloos geplaatst voor de kwartfinale van het bekertoernooi van het district Noord. Het was met zondag tweedeklasser LAC Frisia 1883 als tegenstander min of meer verplichte kost voor de tweevoudig bekerhouder. Als Flevo Boys iets scherper was geweest in de afwerking - voor de pauze liet alleen al Yumé Ramos vier kansen liggen - was de uitslag in de dubbele cijfers geschoten.

1590
3 maart 2020

Twee van de vijf hoofdklassers die dinsdagavond in actie kwamen in het bekertoernooi van hun district zijn gestrand. Berkum liep in Oost een plek in de kwartfinale mis door op eigen veld te verliezen van eersteklasser DOS Kampen. Het werd maar liefst 1-4 voor de Kampenaren.

2939
27 februari 2020

Capelle heeft zich woensdagavond weten te plaatsen voor de vierde ronde (laatste zestien) van het bekertoernooi van het district West II. De Capellenaren klopten de Rotterdamse zondag hoofdklasser Leonidas met 0-3. Halverwege leidde Capelle al met 0-2. In de pauze kwam er opheldering waarom coach Ton van Bremen niet op de bank zat.

3035
26 februari 2020

Het zaterdagteam van AFC heeft hoofdklasser Volendam met grote cijfers uit het bekertoernooi geknikkerd. De wijdbroeken waren volgens trainer Sander Middelbeek met goede intenties naar de Amsterdamse Zuidas afgereisd, maar kwamen op een bijveld van 'Goed Genoeg' van een koude kermis thuis.

2220
26 februari 2020

Zwaluwen is in het bekertoernooi van West II uitgeschakeld door het tweede elftal van Quick Boys. Het werd dinsdagavond op Nieuw-Zuid een 3-1 overwinning voor de Katwijkers. De Vlaardingse hoofdklasser trof wel een tegenstander van formaat, die aan de aftrap verscheen met zes spelers die deel uitmaken van de eerste elftal selectie, te weten Pim van der Plas (doelman), Willem Schonenberg, Tim Bloemendaal, Martin van Eeuwijk, Dennis Kaars en Raymond de Waard.

2248
22 februari 2020

Jodan Boys is uitgeschakeld in de derde ronde van het bekertoernooi van het district West II. Tweedeklasser SVC '08 had een onaangename verrassing in petto voor de hoofdklasser. De Scheveningse Voetbal Combinatie sloeg een kwartier na de pauze tweemaal meedogenloos toe, de laatste keer vanaf elf meter. Roald Heerkens maakte met een kopbal nog wel de aansluiter (1-2) voor de Gouwenaren.

2413
20 februari 2020

FC Rijnvogels heeft zich geplaatst voor de achtste finale van het bekertoernooi van het district West II. De Katwijkse hoofdklasser had zoals in de lijn der verwachtingen lag weinig moeite met derdeklasser Verburgh. De Katwijkers verdeelden hun zes doelpunten over beide helften.

1897
18 februari 2020

DUNO D. heeft zich dinsdagavond geplaatst bij de laatste zestien van het bekertoernooi van het district Oost. Dat ging niet zonder slag of stoot, want WHC gaf meer tegenspel dan de bekerhouder lief was. Bij rust stond de eersteklasser uit Wezep nog aan de goede kant van de score (2-1). Na de pauze gingen de Doorwerthers eerst op jacht naar de gelijkmaker, die pas in minuut 73 viel.

2745
11 februari 2020

Alem is een Gelders minidorp aan de Maas met 654 inwoners (per 1 januari 2020). Daarmee vergeleken is Veen (ook dorp aan de Maas maar aan de Brabantse kant) een 'stad' met zijn tegen de 3000 geregistreerde burgers. 'Stad' won niet alleen qua inwonertal maar ook met voetballen van dorp.

2395
19 december 2019

DUNO D. overwintert in het bekertoernooi van het district Oost. De Doorwerthers waren bij loting veroordeeld tot het spelen van een tussenronde en wonnen daarin met 2-5 van Concordia-W. Dat was DUNO D., hoofdklasser maar ook bekerhouder in Oost, wel aan zijn stand verplicht. De club uit Wehl komt uit in de tweede klasse zondag.

3312
19 december 2019

Eerder dit seizoen speelde Purmersteijn voor de competitie in de hoofdklasse B met 3-3 gelijk met Volendam. Maar in de bekerwedstrijd in West I (tussenronde) toonden de Volendammers zich heer en meester in Purmerend: 0-5. Volendam plaatste zich daarmee voor de derde ronde. Het kwaliteitsverschil tussen beide ploegen leverde een eenzijdig wedstrijdbeeld op.

1792
17 december 2019

Flevo Boys heeft zich geplaatst voor de derde ronde van het districtsbekertoernooi. Het deed dat door met 4-0 te winnen van SC Joure. De wedstrijd gold als een thuiswedstrijd voor de Emmeloorders, maar werd gespeeld op het terrein van de Friese tweedeklasser. In de eerste helft bleven de ploegen lang in evenwicht, totdat Yumé Ramos vlak voor rust de ban brak in het voordeel van Flevo Boys.

2143
11 december 2019

De hoofdklassers AZSV en AZSV hebben zich simpel weten te plaatsen voor de volgende ronde in het bekertoernooi van het district Oost. Voor DUNO D. betekent dat een tussenronde spelen. AZSV gaat meteen door naar de derde ronde. DUNO D. won met 7-1 van SCE, een te verwachten uitslag, want de club uit Nijmegen komt uit in de zondag vierde klasse.

1662
10 december 2019

De stunt van de bekeravond kwam op naam van het tweede elftal van Staphorst, dat hoofdklasser Urk totaal verraste. Na de uitschakeling van de hoofdmacht van Staphorst (Noordscheschut was in de eerste bekerronde beter bij het strafschoppen nemen) moest het schaduwteam de eer van de club hoog houden in het district Noord.

2691