Berichten

2 december 2018

DEN HAAG - Kom je ermee weg als je net na een pijnlijke nederlaag zegt dat het je als ploeg gewoon niet mee zit? Scheveningen-trainer John Blok maakte zich er niet druk over of hij nu wel of niet een dooddoener bezigde, voor hem ging het om de pure werkelijkheid waar hij mee heeft te dealen.

1412
2 december 2018

NIJKERK - Op sportpark De Ebbenhorst in Nijkerk lopen heel veel supporters rond die met weemoed terugdenken aan wedstrijden die in het seizoen 2014-2015 gespeeld werden in de Topklasse. Een ploeg als bijvoorbeeld IJsselmeervogels spreekt toch meer tot de verbeelding (vooral wat betreft het toeschouwers aantal) dan welke van de huidige tegenstanders.

4011
1 december 2018

Na de tweede nederlaag op rij heeft IJsselmeervogels zichzelf in de wachtkamer geplaatst. De ploeg die in het begin van de competitie nog fier de ranglijst aanvoerde zit in de lift naar beneden. Katwijk, dat met 4-0 won van Barendrecht, is de Spakenburgers inmiddels voorbij gegaan.

5883
1 december 2018

De topper in de Derde divisie, tussen de beide koplopers Noordwijk en Quick Boys, is geëindigd in een 1-1 gelijkspel. Het onderlinge verschil veranderde daardoor natuurlijk niet, maar de naaste achtervolgers, DVS '33 Ermelo en Hoek, kwamen twee puntjes dichterbij. Beide wonnen met 2-0, DVS uit bij Ajax en Hoek thuis tegen ODIN '59.

4782
1 december 2018

Volendam heeft deze speelronde goede zaken gedaan. De koploper won zelf met 1-3, uit bij Spijkenisse, en zag nummer twee FC 's-Gravenzande drie punten meegeven aan SC Feyenoord. De voorsprong van de Volendammers bedraagt inmiddels negen punten op 's-Gravenzande, dat nog wel tweede staat.

2296
1 december 2018

Sparta Nijkerk en Urk stonden elkaar geen doelpunt toe en daardoor lieten de Nijkerkers twee dure punten liggen. Want Excelsior '31 pakte tegen CSV Apeldoorn wel de volle winst (0-4) en neemt daarmee de leiding over van de Nijkerkers. In het kielzog van Excelsior nam Staphorst bezit van de derde plaats.

2918