Wedstrijdverslagen

9 september 2018

DOORWERTH - Een beetje fan van DUNO D. kijkt deze week geregeld op teletekstpagina 894. Logisch, want de club in kwestie prijkt boven aan de ranglijst van de hoofdklasse B. Resultaat van een voorspoedige start.

18075
2 september 2018

KATWIJK - De ontmoeting op sportpark De Krom tussen Katwijk en Kozakken Boys stond te boek als een kraker. Twee clubs die elkaar vorig seizoen tot en met de laatste wedstrijd dwars hebben gezeten om de titel. Dit keer was het heel anders. Om maar gelijk met de deur in huis te vallen, het werd geen topper, maar een duel van tobben.

24888
2 september 2018

HARDERWIJK - Terwijl voor VVOG de competitie in de Derde divisie vorige week al was begonnen met een 0-1 zege bij Eemdijk, zag FC Lisse die start letterlijk in het water vallen door een afgelasting. Voor trainer Robbert de Ruiter was het dus maar afwachten hoe zijn nieuwe selectie het zou doen op het altijd gezellige sportpark De Strokel in Harderwijk.

17384
2 september 2018

SPIJKENISSE - De eerste competitieronde in de hoofdklasse A bracht in Spijkenisse direct al twee gedoodverfde titelkandidaten tegenover elkaar in het strijdperk. In de tweede helft van het vorige sezoen, nog voordat de degradatie uit de Derde divisie een feit werd, deed Spijkenisse van zich spreken door grote namen aan te trekken.

17259
26 augustus 2018

MAASSLUIS - Het contrast tussen de reacties van de verantwoordelijke coaches kon bijkans niet groter zijn na afloop van de door Excelsior Maassluis met 1-0 gewonnen seizoensopening tegen GVVV. Koud uit de catacomben koos GVVV-trainer Niek Oosterlee als opening: "Het was een dramatis

24246
26 augustus 2018

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Fris talent, nieuwe helden, verse dromen. Het nieuwe voetbalseizoen is in de Tweede divisie weer begonnen. De competitie die vorig seizoen tot de laatste speeldag spannend en meeslepend was. Een competitie met comfortabele, sfeervolle sportparken en volle tribunes.

21564
26 augustus 2018

NOORDWIJK - De start in de Derde Divisie is voor de zaterdagamateurs van Ajax uitgelopen op een regelrecht drama. De promovendus verloor met maar liefst 6-2 van Noordwijk, dat de tegenstander nog enigszins spaarde door een kruiwagen vol kansen te missen. Met een beetje meer scherpte had de ploeg van trainer Kees Zethof met gemak de dubbele cijfers kunnen bereiken.

21270
26 augustus 2018

KATWIJK AAN ZEE - Wat een start in de Derde divisie. In de allereerste wedstrijd van de competitie direct al een wedstrijd die tot de verbeelding spreekt. Twee titelkandidaten, Quick Boys en DVS '33 uit Ermelo, stonden op sportpark Nieuw Zuid tegenover elkaar.

20129
22 augustus 2018

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - De geschiedenis heeft zich weer eens herhaald. Vorig seizoen knikkerde Noordwijk (toen nog hoofdklasser) het trotse IJsselmeervogels met een 3-2 overwinning uit de beker. Toen waren de Noordwijkers op het eigen veld teruggekomen van een 0-2 achterstand.

11697
19 augustus 2018

VEENENDAAL - Een bekerwedstrijd in de tweede voorronde voor de KNVB-beker tussen de grootmachten DOVO en Quick Boys mag toch snel een vier sterrenduel genoemd worden. Voeg daarbij de status van beide trainers, Gert Kruys (DOVO) en Erik Assink (Quick Boys), en er kan zelfs nog een extra sterretje bij.

14759
19 augustus 2018

RIJNSBURG - In de eerste de beste wedstrijd om het echie voor Rijnsburgse Boys en de zaterdagtak van Ajax liet de openingstreffer ultrakort op zich wachten. De bekerstrijd was immers nog maar zeventien seconden op gang toen Joël Tillema de Rijnsburgers met een superstrak schot op voorsprong zette.

17269