Wedstrijdverslagen

27 januari 2019

ERMELO - Er is één ding duidelijk geworden in de bossen van Ermelo. De titelaspiraties van Quick Boys kunnen na de 3-0 nederlaag tegen een veel sneller en behendiger DVS '33 voorlopig de ijskast in. Wat de Katwijkers in Ermelo lieten zien, was ver beneden de maat en alleen achter de naam van doelman Paul van der Helm mag een kleine voldoende geschreven worden.

13010
20 januari 2019

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Dat derby's niet direct de beste wedstrijden opleveren is een wel bekend feit. Op die regel was de 82-ste versie van de derby der derby's tussen IJsselmeervogels en Spakenburg zeker geen uitzondering. Wat de rooien en de blauwen het publiek op een bomvol sportpark De Westmaat hebben laten zien, was ook ver verwijderd van een goede en spannende wedstrijd.

15663
20 januari 2019

DEN HAAG - Op Houtrust is de succesreeks van de tweede helft van het vorige seizoen nog lang niet vergeten. Integendeel, de maandenlange eindsprint die uitmondde in promotie naar de Tweede divisie werd de afgelopen tijd maar wat graag in herinnering opgeroepen om elkaar moed in te spreken. De promovendus maakte immers niet wat je noemt een flitsende competitiestart.

11456
20 januari 2019

KATWIJK AAN ZEE - Quick Boys was voldoende gewaarschuwd voor Hoek. Ook de onberekenbare en gevaarlijke Zeeuwse ploeg was daarvan op de hoogte en zorgde voor een spetterende verrassing op sportpark Nieuw-Zuid door niets aan het toeval over te laten. De Zeeuwen trokken trok dik verdiend aan het langste eind en wonnen met 1-2.

11184
20 januari 2019

RIJSSEN - Wedstrijden die op 0-0 eindigen, gelden in de regel als saai. Monster zonder waarde, pap zonder krenten, het oordeel ligt al gauw in de mond bestorven. Excelsior '31 en SC Genemuiden kwamen ook op 0-0 uit, maar dit duel in de hoofdklasse B was toch van een geheel andere orde. Wie van de toeschouwers zich verveeld heeft, moet wellicht omzien naar een andere vrijetijdsbesteding.

11025