Wedstrijdverslagen KNVB-beker

26 september 2019

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - John de Wolf heeft de eerste overwinning in een officiële wedstrijd in de jaargang 2019-2020 te pakken. De Spakenburg-coach glimlachte achteraf om die constatering, maar belangrijker voor hem was het feit dat zijn ploeg door mag in de beker.

3234
25 september 2019

Spakenburg heeft zich woensdagavond weten te plaatsen voor het KNVB-bekertoernooi door in in de tweede kwalificatieronde SDO uit te schakelen. Het werd een 2-0 overwinning voor de 'blauwen' uit Bunschoten-Spakenburg, die in de competitie dit seizoen tot nu toe mager presteren en nog geen wedstrijd wisten te winnen.

2183
25 september 2019

KATWIJK AAN ZEE - Katwijk heeft zich weten te plaatsen voor het KNVB-bekertoernooi door in de tweede voorronde Quick Boys te kloppen met 2-3. Die uitkomst kwam pas tot stand in de verlenging, zodat het hier typisch ging om een gevalletje van overmeesteren. De oranje ploeg moest echt zijn stinkende best doen om de blauw-witte brigade onder de duim te krijgen.

2960
25 september 2019

NOORDWIJK - De voetbalsupporters uit de Bollenstreek worden dit seizoen wel erg verwend. Naast een groot aantal derby's in de Tweede divisie waren er ook twee derby's gepland in de tweede kwalificatieronde voor de KNVB-beker.

1857
24 september 2019

Na de doelpuntloze competitieremise heeft Katwijk Quick Boys in eigen huis een gevoelige nederlaag toegebracht, in de tweede Katwijkse derdy binnen vier dagen. De oranjehemden hebben zich daarmee een ticket verschaft voor het hoofdtoernooi om de KNVB-beker.

2834
31 augustus 2019

Tijdens de loting voor de tweede kwalificatieronde van het KNVB-bekertoernooi is er een opmerkelijke wedstrijd uitgerold. Nieuwbakken Kozakken Boys-speler Royston Drenthe koppelde de aartsrivalen Quick Boys en Katwijk aan elkaar. En dat is niet de enige 'bollenderby' die er viel te noteren. De laatste wedstrijd die geloot werd was Noordwijk - Rijnsburgse Boys.

3234
18 augustus 2019

NIJKERK - Voor promovendus Sparta Nijkerk vormde de eerste kwalificatieronde voor de KNVB-beker een uitgelezen mogelijkheid om, nog voor het echte werk zou beginnen, ervaring op te doen tegen een derde divisionist. Coach Eric Speelziek, beginnend aan zijn derde seizoen bij de Nijkerkers, toonde zich vooraf beducht voor de kracht van UNA.

7854