Berichten Hoofdklasse

25 januari 2020

De topper tussen de nummers drie (Sportlust '46) en twee (AZSV) is een prooi geworden voor de thuisclub. Sportlust kwam al na drie minuten op voorsprong door Martijn Jansen en het gaf deze niet meer uit handen. Na ruim een uur verdubbelde Rick Wils de marge.

90
25 januari 2020

In een wedstrijd met weinig tot geen kansen heeft ACV koploper Eemdijk pootje gelicht. De gasten uit Assen hadden het grootste deel van de wedstrijd het beste van het spel en het meeste balbezit, maar echte kansen leverde dat niet op. Ver in de tweede helft zorgde de razendsnelle Matthijs Hardijk via een counter voor het enige doelpunt van de wedstrijd.

494
24 januari 2020

Voor de tweede keer in vier dagen strijkt Spakenburg neer in Amsterdam. Bij de spelers die in de KNVB-beker in actie kwamen tegen Ajax zal woensdag 22 januari zeker een apart plekje krijgen in het geheugen. Voetballen in een volledig gevulde Johan Cruijff ArenA - de teller gaf 52.017 toeschouwers aan - is voor amateurvoetballers bepaald geen alledaagse activiteit.

1900
19 januari 2020

ZWOLLE - Bij de herstart van de competitie in de hoofdklasse B was koploper Eemdijk toch met enige voorzichtigheid afgereisd naar Zwolle. Berkum was vaak een beduchte tegenstander gebleken voor 'De Diekers'. Eemdijk moest zijn kracht dus direct tonen op het prachtige sportpark De Vegtlust in Zwolle. Dat deed de ploeg van Willem Romp ook met een vliegende start.

1786
18 januari 2020

DHSC heeft de koppositie in de Hoofdklasse A nu alleen in handen. De ambitieuze club heeft grootse plannen om binnen korte tijd de Tweede divisie te bereiken en lijkt de eerste stappen daarvoor te zetten. De Utrechters wonnen met 1-2 van DUNO Doorwerth, nipt weliswaar, maar ook nipte overwinningen leveren drie punten op.

1686
18 januari 2020

Waar koploper Eemdijk voor de winterstop het gros van de wedstrijden met 1 of 2-0 won, weet de ploeg inmiddels vaker te scoren. In de laatste wedstrijd in december werd al drie keer gescoord, bij e hervatting van de competitie werd Berkum met 1-3 verslagen. En prettig voor de 'Diekers' is dat Bas Buimer (benutte een strafschop) niet meer de enige is die scoorde.

2016
17 januari 2020

Bij de hervatting van de competitie won HHC Hardenberg met 1-2 bij IJsselmeervogels en de Sallanders rekenden daarmee rechtstreeks af met een concurrent in de titelstrijd.

3963