Berichten KNVB-beker

20 oktober 2019

's-GRAVENZANDE - Voor een ploeg in de verdrukking kan een bekerronde maar al te zeer van pas komen om het gedeukte vertrouwen weer op te vijzelen. De naar voren gehaalde eerste ronde-wedstrijd tussen FC 's-Gravenzande en SteDoCo had in die zin voor beide teams heilzaam kunnen zijn, want de twee clubs verloren een week eerder hun competitiewedstrijd met 5-1.

510
19 oktober 2019

SteDoCo heeft zich door te winnen van hoofdklasser FC 's-Gravenzande geplaatst voor de tweede ronde van het KNVB-bekertoernooi. De winnaar van de districtsbeker in West II bleek in eigen huis niet opgewassen tegen de derdedivisionist uit Hoornaar. Het werd 1-3 voor SteDoCo, nadat er bij rust nog de brilstand op het bord stond.

701
18 oktober 2019

Het duel GVVV - AFC stond in de oorspronkelijke programmering voor zaterdag 18 januari 2020 op de rol, speeldag 18 in de Tweede divisie. Maar uitgerekend op die dag verjaart AFC. Dan viert de Amsterdamsche Football Club zijn 125-jarig bestaan. In gezamenlijk overleg tussen de clubs is besloten de wedstrijd af te werken op het eerste roostervrije weekeinde van het seizoen.

2020