Berichten Derde divisie

22 februari 2020

GOES heeft afscheid genomen van de lagere regionen in de Derde divisie. Door met 3-0 te winnen van Ter Leede zijn de Zuid-Bevelanders regelrecht de middenmoot ingevlogen. Met vier overwinningen en twee gelijke spelen heeft GOES de afgelopen maanden een dijk van een serie neergezet. Het inhaalduel met Ter Leede was welgeteld 27 seconden oud toen Hiep Nguyen de score openbrak voor de thuisclub.

1384
21 februari 2020

Is het spannend aan de top in de Tweede divisie? De vraag stellen is hem beantwoorden. De titelstrijd knettert en vonkt dat het een lieve lust is. Op kop, met ingang van de winterstop, HHC Hardenberg, op de hielen gezeten door Katwijk en AFC. En daar dan weer achter op het vinkentouw, IJsselmeervogels, Kozakken Boys en Rijnsburgse Boys. Kortom, reclame voor topamateurvoetbal.

3051
20 februari 2020

Scott Calderwood heeft bij DOVO een contract ondertekend voor twee jaar. Het bijzondere aan de overeenkomst is dat het gaat om een dubbelfunctie. Calderwood blijft hoofdcoach, maar wordt ook technisch manager bij de derdedivisieclub uit Veenendaal.

1886
16 februari 2020

NIJKERK - Het scorebord liet zaterdagmiddag tegen vijf uur voor slechts één conclusie ruimte. Het fikse pak slaag dat Hoek de koploper op eigen veld toediende maakte namelijk ook voor de meest positieve Nijkerkse volgers duidelijk dat het mis is met de tot voor kort ongenaakbare lijstaanvoerder. En goed mis ook.

3466
15 februari 2020

Sparta Nijkerk is volkomen van slag. Thuis op 'De Ebbenhorst' versloeg Hoek de koploper van de Derde divisie met veelzeggende cijfers: 2-5. De ploeg, die met overmacht de eerste periode won, met tien punten verschil ten opzichte van nummer twee, staat in de tweede periode met slechts één punt stijf onderaan.

3020
14 februari 2020

Nadat Gert Jan Karsten met zijn ploeg bij het ingaan van de winterstop de koppositie had veroverd, spiegelde de coach van HHC Hardenberg zijn gehoor gelijk voor welke hobbels er meteen in het nieuwe jaar lagen te wachten. IJsselmeervogels en Koninklijke HFC passeerden de revue als zwaarwichtige tegenstanders. Bekend is hoe die confrontaties zijn afgelopen.

4239