Berichten Hoofdklasse

16 juni 2019

STAPHORST - Op 15 juni 2019 viel er onder het motto voor elk wat wils van alles te beleven in Staphorst. In het lokale museum vond de jaarlijkse Stipwerkdag plaats, waar vakmensen (vrouwen en mannen) hun creaties exposeerden en ook lieten zien hoe met de hand de traditionele versiering van allerhande materialen in zijn werk gaat.

9767
16 juni 2019

VOLENDAM - Sparta Nijkerk is gepromoveerd naar de Derde divisie. Beide wedstrijden tegen Volendam werden gewonnen. Na de 2-1 winst op de eigen Ebbenhorst werd het in de return 1-3 voor de Nijkerkers die daardoor de opstap naar een klasse hoger maakten.

4373
16 juni 2019

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Voor de poorten van de hel weggesleept, het behoud van het hoofdklasserschap voor Spijkenisse in de finalewedstrijd van de nacompetitie. Veel anders kon de ontsnapping aan degradatie immers niet omschreven worden, omdat geheel in lijn met het uiterst moeizaam verlopen seizoen Spijkenisse de allerlaatste strohalm pas in de strafschoppenserie wist te grijpen.

5060
15 juni 2019

Sparta Nijkerk heeft zich via de nacompetitie geplaatst voor de Derde divisie. Dat deden de Nijkerkers door Volendam in de finaleronde twee keer te verslaan. Thuis won het met 2-1, vandaag versloeg het Volendam in eigen huis met 1-3. Staphorst heeft het tegen Gemert niet gered. De Staphorsters bleven twee keer met 2-1 aan de verkeerde kant van de score.

6982
15 juni 2019

DETO Twenterand en Spijkenisse hebben zich met hangen en wurgen weten te handhaven in de hoofdklasse. DETO had tegen Sliedrecht een verlenging nodig en met een mannetje meer (Sliedrecht kreeg vlak voor het einde van de reguliere wedstrijd een rode kaart) maakte DETO het verschil. Spijkenisse had tegen Go-Ahead Kampen zelfs strafschoppen nodig om te winnen.

5897
13 juni 2019

GEMERT - Nog minimaal negentig minuten zijn er te gaan voor Staphorst en Gemert in de strijd om een plek in de Derde divisie. De voorlopige tussenstand is in het voordeel van de Oost-Brabanders, die het eerste duel van de finaleronde afsloten op een 2-1 overwinning. Met geen zinnig woord is er een voorspelling te doen over wie er straks als winnaar over de finish zal stappen.

4587
12 juni 2019

Staphorst heeft na de 2-1 nederlaag tegen Gemert nog steeds zicht op promotie naar de Derde divisie. Maar daarvoor hebben de Staphorsters zaterdag wel een overwinning voor nodig, het liefst met twee doelpunten verschil of meer. Na een vlotte voorsprong zag Staphorst Gemert akelig snel weer op gelijke hoogte komen.

2859