Nieuws

Derde divisie: Tien van Magreb '90 verrassen Capelle

Wedstrijdverslag
Derde divisie
Competitie

 

28 februari 2018

Het is Capelle niet gelukt om het restant van de gestaakte wedstrijd tegen Magreb '90 om te zetten in een overwinning. Sterker, de tien van Magreb sleepten een overwinning in de wacht door het benutten van een strafschop, vlak voor tijd.

Voor Magreb '90 maakt de zege niet zo veel verschil, de Utrechtse club blijft ruimschoots op de laatste plaats staan. Capelle heeft echter een grote kans gemist om het gat met ONS Sneek (dat op de veilige veertiende plek staat) te verkleinen tot drie punten. De achterstand blijft dus zes en het lijkt er op dat Capelle met Spijkenisse en ACV is veroordeeld tot een strijd om niet rechtstreeks te degraderen. Twee van de drie ploegen zullen zich dan via een p/d-reeks veilig moeten gaan spelen.

 

Capelle - Magreb '90 0-1 (0-0)

De wedstrijd had in de eerste 35 minuten weinig hoogtepunten. Minpunt was de rode kaart in de 33-ste minuut voor Abdelfattah Zouzou. Toen sloeg bij een aantal toeschouwers de vlam in de pan. Helaas moest daardoor de wedstrijd gestaakt worden bij een 0-0 stand.
Het restant (gespeeld op 27 februari) verliep enigszins chaotisch omdat Magreb niet over voldoende speelgerechtigde spelers leek te beschikken, maar de wedstrijd werd toch uitgespeeld waarbij Magreb '90 precies tien spelers kon opstellen. Capelle wist de Magreb-muur niet te slechten en de wedstrijd leek in 0-0 te eindigen. Vier minuten voor tijd kreeg Magreb een strafschop en die werd benut. Zodoende won Magreb weer eens na zeventien wedstrijden zonder zege.

Doelpunten 86. Yasin Ouaj (strafschop) 0-1
Scheidsrechter M.A. de Bruijn
Toeschouwers 350
Capelle Bradly van der Meer, Jamie Jaliens, Jelle Pollemans, Gertjan Rothman, Boris Letterie (71. Marvin van der Made), Sandin Avdic, Wilmer Kousemaker (25. Omar Gomes Shee), Bram van Eijk, Jorn van Lunteren, Bram de Bruijn, Angelmo Vyent 2) Bradly van der Meer, Jamie Jaliens, Jelle Pollemans, Gertjan Rothman, Boris Letterie (71. Marvin van der Made), Sandin Avdic, Rutger de Bos (71. Kelvin Kalika), Bram van Eijk, Olaf van der Sande, Bram de Bruijn, Angelmo Vyent
Magreb '90 Michiel Belhadj Yahia, Omar Boukhari, Renne Donkor, Denzel Prijor, Omar El Ghazouani, Yasin Ouja, Nizar Mekkaoui, Dyllan Ahinful, Anwar Akrouh, Anthony Berenstein, Abdel Zouzou 2) Michiel Belhadj Yahia, Omar Boukhari, Nourdin Bourazma, Omar el Ghazouani, Yasin Ouaj, Anwar Akrouh, Houssain Jabir, Ismael Sardi, Ilias Yagou, Dairrick Barima
Gele kaart Jelle Pollemans, Olaf van der Sande (Capelle), Denzel Prijor, Ismael Sardi, Ilias Yagou (Magreb '90)
Rode kaart Abdel Zouzou (Magreb '90)

 

Klik hier voor de uitslagen- en standenpagina van de derde divisie.