Nieuws

Yordi Teijsse uit selectie Quick Boys

Nieuws
Derde divisie
Competitie

 

21 maart 2018

Quick Boys heeft Yordi Teijsse verbannen naar het tweede elftal. De aanvaller liep tijdens de wedstrijd tegen ODIN '29 verbolgen van het veld, omdat hij het niet eens was met de opmerking vanaf de bank dat hij "wat meer moest gaan doen". Maandagavond heeft een gesprek plaats gevonden tussen speler en staf met als voorlopige uitkomst dat Teijsse meetraint met het tweede elftal. Over hoe lang de disciplinaire maatregel van kracht blijft, zijn geen mededelingen gedaan.

 

Yordi Teijsse (9) hier in actie tegen DOVO.
Foto: Orange Pictures


Teijsse liet na afloop va de wedstrijd met ODIN '59 ten overstaan van Voetbal in de Bollenstreek  in niet mis te verstane bewoordingen weten Quick Boys aan het eind van het seizoen te gaan verlaten. De clubleiding wil de huidige topscorer van de Derde divisie (22 goals) aan zijn doorlopende contract houden. Met daarbij nu de vraag of een verbanning naar het tweede team de beide partijen dichter bij elkaar gaat brengen.

 

Update:

In een door hem opgestelde verklaring (in het bezit van Voetbal in de Bollenstreek) heeft Teijsse inmiddels laten weten spijt te hebben van zijn openlijke discussie met Dirk Kuyt (assistent van coach Gert Aandewiel) tijdens de wedstrijd met ODIN '59 en de manier waarop de situatie rond zijn persoon in de publicteit is gekomen. In dezelfde verkaring bevestigt Teijsse wel dat hij van zins is Quick Boys aan het eind van dit seizoen te gaan verlaten.