Nieuws

Jasper de Muijnck per direct weg bij Kozakken Boys

Nieuws
Tweede divisie

 

6 november 2018

Kozakken Boys heeft per direct afscheid genomen van Jasper de Muijnck. Deze zomer kwam De Muijnck over van de Leidse eersteklasser FC Boshuizen als opvolger van Danny Buijs, die naar FC Groningen was vetrokken. Het dienstverband heeft dus welgeteld elf competitieduels geduurd. Kozakken Boys staat momenteel op een dertiende plek in de Tweede divisie. De Werkendammers plaatsten zich wel voor de achtste finale van de KNVB-beker door Almere City FC (2-1) uit te schakelen.

 

Jasper de Muijnck Archieffoto

 

"De Muijnck heeft te kennen gegeven dat hij het niet voor elkaar krijgt om zijn voetbalvisie op de groep over te brengen", zo luidt een verklaring van de Technische Commissie op de clubwebsite.

"Ook na diverse gesprekken met de spelersgroep en technische commissie is er geen verbetering waar te nemen. Jasper en wijzelf hebben geen geloof meer dat dit alsnog zou gebeuren en daarom is het beter om de samenwerking te beëindigen."
 

In alle onrust rond de transfers van vaste basisspelers moet Kozakken Boys nu op korte termijn ook op zoek naar een volwaardige opvolger van De Muijnck.