Nieuws

KNVB-beker: Kozakken Boys geeft Vitesse lang partij

Wedstrijdverslag
KNVB-beker

 

20 december 2018

Het is Kozakken Boys net niet gelukt om tegen Vitesse voor een stunt te zorgen. Door een 'lucky shot' van Martin Ødegaard in de toegevoegde tijd voorkwam de eredivisionist een blamage. Zuur voor de Werkendammers, die meer hadden verdiend, want ze hielden de Arnhemmers lang in bedwang. Het bleek echter niet voldoende om de volgende ronde te halen.

 

Kozakken Boys - Vitesse 1-2 (0-1)

Vitesse creëerde bar weinig kansen tegen de Werkendammers, die zelf een beste kans kregen om de score te openen. Via een schot van Matús Bero kwamen de profs in de eerste helft aan de leiding, maar daarna stokte het spel. Na de pauze kwam Kozakken Boys getergd uit de kleedkamer en dat resulteerde in de gelijkmaker van Quentin Jakoba die volledig vrijstaand een vrije trap kon binnen koppen. Lang leek de wedstrijd zich naar een verlenging te slepen, totdat Martin Ødegaard in de blessuretijd de winnende treffer scoorde.

Doelpunten 12. Matús Bero 0-1, 59. Quentin Jakoba 1-1, 90+2. Martin Ødegaard 1-2
Scheidsrechter E. Blank
Toeschouwers 2200
Kozakken Boys Richard Arends, Mats van Huijgevoort, Quentin Jakoba, Sander Heesakkers, Leon Bot, Julian Agatowski, Ahmed el Azzouti, Gwearon Stout, Sven van Ingen, Jeffrey Rijsdijk, Sanny Monteiro
Vitesse Eduardo Carvalho, Max Clark (62. Alexander Büttner), Viacheslav Karavaev, Bryan Linssen, Thulani Serero, Martin Ødegaard, Matús Bero, Navarone Foor (62. Hilary Gong), Rasmus Thelander, Thomas Buitink, Danilho Doekhi (70. Jake Clark-Salter)
Gele kaart Leon Bot (Kozakken Boys), Martin Ødegaard (Vitesse)

 

Klik hier voor de uitslagenpagina van de KNVB-beker.