Nieuws

Beker West II: Ter Leede gaat op rolletjes

Wedstrijdverslag
Districtsbeker

 

28 februari 2019

De bekercampagne in het district West II verloopt voor Ter Leede tot nu toe op rolletjes. In de eerste ronde waren de Sassenheimers vrijgeloot, maar wat resultaten betreft daarna mag de ploeg van Henk Wisman absoluut niet klagen. In de tweede ronde schoof Ter Leede zondag tweedeklasser Oliveo met 5-0 aan de kant. In ronde drie ging het gezien de score zo mogelijk nog soepeler. Het scorebord bij zondag tweedeklasser DOSR stopte bij 0-8. Ter Leede heeft zich geplaatst voor de achtste finale (laatste zestien).

 

DOSR - Ter Leede 0-8 (0-2)

Ter Leede opende snel de score en drukte daardoor elke vorm van illusie bij zondag tweedeklasser DOSR meteen de kop in. De thuisclub kreeg na de 0-2 even de tijd om op adem te komen. In het laatste kwartier voor rust en in eerste kwartier na de pauze leken de Sassenheimers hun benen een beetje stil te houden. Maar het was in Roelofarendsveen stilte voor de storm, die pas bij 0-8 ging liggen.

Doelpunten 6. Steven Wajer 0-1, 27. Toon Zwetsloot 0-2, 60. Jeffrey Bok 0-3, 66. Jim Gillissen 0-4, 70. Robert Steemers 0-5, 72. Ian van Otterlo 0-6, 80. Rob Zandbergen 0-7, 89. Omar Limon 0-8
Scheidsrechter L.J. v.d. Helm

 

Klik hier voor de uitslagenpagina van de Districtsbeker West II.