Nieuws

Beker West II: FC Rijnvogels laat cijfers spreken

Wedstrijdverslag
Districtsbeker

 

3 april 2019

Op één na alle kwartfinalisten in het bekertoernooi van het district West II zijn bekend. Woensdagavond voegde FC Rijnvogels zich bij de laatste acht door zondag tweedeklasser Wippolder zonder al te veel problemen opzij te schuiven. Het werd een sprekende 2-6 uitslag in het voordeel van de Katwijkers.

Max van van Steen, in de competitie ook topscorer bij de 'Vogels' leefde zich uit in Delft met vier doelpunten en eiste daarmee een leeuwendeel op in de productie.

De laatste kwartfinalist komt uit het duel tussen SC Feyenoord en Poortugaal. Die wedstrijd kon dinsdagavond geen doorgang omdat het hoofdveld op Varkenoord onderwater was komen te staan als gevolg van een wolkbreuk.

 

Wippolder - FC Rijnvogels 2-6 (1-2)

FC Rijnvogels ondervond in de eerste helft gezonde tegenstand van Wippolder. Na de 0-2 kropen de Delftenaren toch dichterbij, leidend tot een 1-2 ruststand. In het tweede bedrijf weer twee vlot gescoorde Katwijkse treffers, waarmee definitief was vastgelegd wie het bekerduel zou gaan winnen. Kevin van Oudenaarde maakte namens Wippolder nog zijn tweede mooie doelpunt. Max van Steen vergaarde zijn persoonlijke kwartet.

Doelpunten 11. Max van Steen 0-1, 20. Max van Steen 0-2, 26. Kevin Oudenaarde 1-2, 47. Max van Steen 1-3, 49. Roy van Leeuwen 1-4, 59. Kevin Oudenaarde 2-4, 66. Jan de Bruin 2-5, 76. Max van Steen 2-6
Scheidsrechter A.S. Greveling
FC Rijnvogels Arie van der Niet, Jan de Bruin, Reno van Heijningen (71. Jan van Paridon), Kevin Wijmer (46. Dirk Jan van den Oever), Niek Ossevoort, Diederick Hoogerwaard, Romano van der Stoep (64. Jesse Driebergen), Luuk Slegt, Joey Lauhouh, Max van Steen, Roy van Leeuwen

 

Klik hier voor de uitslagenpagina van de Districtsbeker West II.