Nieuws

Beker: FC 's-Gravenzande en Jodan Boys bij laatste vier

Wedstrijdverslag
Districtsbeker

 

17 april 2019

FC 's Gravenzande en Jodan Boys hebben dinsdagavond in het bekertoernooi van het district West II de halve finale bereikt en daarmee voor volgend seizoen een ticket voor deelname aan de KNVB-beker bemachtigd. FC 's Gravenzande had weinig moeite om het tweede elftal van Ter Leede een halt toe te roepen (4-0) en ook Jodan Boys hoefde zich niet bovenmatig in te spannen tegen eersteklasser Sportlust '46, rust- en eindstand 2-0.

 

FC 's-Gravenzande - Ter Leede 2 4-0 (3-0)

FC ’s-Gravenzande had het niet moeilijk in de wedstrijd tegen de reserves van Ter Leede. Door een doelpunt van Frank Broos in de 8-ste minuut kwam de thuisclub al snel op voorsprong die nog voor rust met twee treffers werd uitgebreid. Yuri Westhoff was tweemaal trefzeker en zorgde voor een ruststand van 3-0. Kort na rust maakte Twan van Meerten er 4-0 van en hoefde de thuisploeg zich niet meer in te spannen. Voor beide ploegen waren er nog wat kansjes, maar in de stand kwam geen verandering. FC ’s-Gravenzande gaat door naar de halve finale in de strijd om de districtsbeker.

Doelpunten 8. Frank Broos 1-0, 21. Yuri Westhoff 2-0, 40. Yuri Westhoff 3-0, 51. Twan van Meerten 4-0
Scheidsrechter F. Meeuwenoord
FC 's-Gravenzande Danny Koning, Gijs Abbas, Pascal Broch (61. Menno Roodenburg), Roy Vermolen (67. Ruben de Groot), Sander Koeleman, Yuri Westhoff, Twan van Meerten, Frank Broos (46. Björn Swensen), David Belic, Ziko Özdemir, Jan Verduijn
Ter Leede 2 Ruben van der Does, Elroy Tuur, Dirk Hoekstra, Koen Duijtshoff, Floris Mulder (51. Luca Schut), Dani Hoogkamer, Jimmy Brugman, Jim van der Krogt (46. Mike Boelee), Joey van den Berg, Mike Dam, Tomas Tavilla (46. Mike van der Zon)

 

Jodan Boys - Sportlust '46 2-0 (2-0)

Jodan Boys ondervond aanvankelijk in de eerste helft nog wel weerstand van Sportlust '46, maar de 2-0 ruststand in het voordeel van de Gouwenaren was gezien de verhoudingen in het veld een logische ontwikkeling. Na rust kon Sportlust '46 geen vuist meer maken. De thuisploeg kreeg wel kansen om de score op te voeren, maar de afwerking ontbrak. Ook de ploeg uit Woerden kreeg in de slotfase nog een serieuze kans in de schoot geworpen door knullig Gouds balverlies maar ook het vizier bij de bezoekers stond niet scherp afgesteld.

Doelpunten 31. Jorn van Lunteren 1-0, 36. Jordi Tuithof 2-0
Scheidsrechter B. Oosterlaken
Jodan Boys Wouter Beukers, Kevin de Vries, Roald Heerkens, Mark Veerman, Vincent Verbond, Leroy Brank, Jordi Tuithof (74. Bradley el Idrissi), Enzo Huntink (72. Mo Bellahcen), Fanuel Waandels, Yusri el Kandoussi, Jorn van Lanteren (80. Nadir Mohandis)
Sportlust '46 Michael de Leeuw, Rory van Gulik, Luke Molkenboer, Nick Verhagen, Zakaria Issarti, Martijn Jansen, Mauro Franken, Patrick Lopes Martins da Veiga, Rens Geersing, Thomas Heideman, Remco de Weerd